19-09-2019  
01-07-2019

Inmiddels zijn 3 van de 5 Australian Stumpy Tail pups verhuist. Teefje "Lya", en de reutjes "Ace" en "Aaron" zijn naar hun baasjes in Nederland. Wegens omstandigheden hebben de 1e baasjes van "Aaron" met 6 weken besloten dat ze met pijn in hun hart "Aaron" geen thuis konden geven. Maar meteen nadat het duidelijk was dat "Aaron"weer beschikbaar was, waren er heel veel mensen die ons contracteerden om hem een 5***** huis te geven. Een plaatje van een pup met een fijn karakter en dan ook nog van een zeer zeldzaam ras. Natuurlijk ook veel mensen die zonder er eerst ECHT over na te denken hem een thuis wilden bieden. Een Australian Stumpy Tail Cattle Dog is veel meer dan een Australian Cattle Dog zonder staart. na het benantwoorden van vele mailtjes en veel telefoongesprekken was er binnen 2 dagen een geschikte familie die helemaal verliefd waren op de foto's die van hem geplaatst waren en ook wisten waar ze aan begonnen. Om een hele neiuwe start te maken kreeg "Aaron" een nieuwe naam. Deze nieuwe naak is "Troy". "Kun" en "Grace" mogen nog even hierblijven in verband met hun vertrek naar het buitenland. De baasjes van "Troy" hebben een hondenschool en 2 Australian Cattle Dogs. 1 van die Australian Cattle Dogs is "Spot". "Spot" is een dochter van onze Darco  (geboren in een andere kennel in Nederland). "Kun" zal naar Frankrijk gaan en "Grace" naar Duitsland. We hebben genoten van dit eenmailige nest. Vanwege omstandigheden is de teef "Kuna" gesteriliseerd. De reu Blu-Ray heeft nu een heerlijk leven in Engeland. 

De toekomst zal uitwijzen of en wanneer we weer een nestje gaan doen.

26-06-2019 De 6 pups van "Gilly" X "Aysa" zijn vandaag met vlag en wimpel geslaagd voor de gehoortest. Wederom heel blij met de uitslagen hiervan. De vader van de pups is: Glaginye Gilly At Kunama "Gilly". Gilly komt van ons G-nest met als ouders onze Vanilegio Back In Black "Darco" en Harmonia Vom Teufelsjoch "Spookz".  Fantastisch dat weer een volgende Kunama Generatie zelf vrij is van doofheid. Ook heel blij voor "Aysa". Ze is geboren in Servië net als haar broer "Lexus" ( Alexandar The Great King). Aysa is de eerst geborenen ACD in Servië, vandaar ook de naam: Aysa The First Lady. Nooit eerder was hiervoor een nest Australian Catte Dogs geboren waavan de ouderdieren getest zijn met ook nog eens super uitslagen. Importeren van een fokker die nog nooit een nest gefokt heeft en dan ook nog uit het verre Servië is natuurlijk altijd een risico. Goede research en lange en vele gesprekken zijn er volop geweest. Ook veel vragen gesteld waarom we geimporteerd hebben van een totaal onbekende fokker en dan ook nog in het "Oostblok" Natuurlijk als : Fokken altijd wel Gokken en kun je nooit weten hoe de lijnen bij elkaar komen. Tpt nu toe kunnen we alleen maar blij zijn met broer en zus die beide niet alleen super gezondheidsuitslagen hebben maar daarnaast hebben ze ook een super fijn karakter. Deze pups hebben allemaal super gezinnen gevonden die actief bezig zullen zijn met hun nieuwe familielid. Daarbij, en dat vind vooral ik ( Monique) super, zullen we 1 of meerdere pups gaan terug zien op een Nationale of Internationale hondwnshow in binnen - en buitenland. We zijn dan ook benieuwd naar hun ontwikkeling. "Aysa" zal nog even rust krijgen van het opvoeden van de pups maar zal daarna weer volop te zien zijn in de showring.
10-05-2019

Vandaag is onze Aysa The First Lady "Aysa" bevallen van 6 pups. Het zijn 5 teven en 1 reu. De reu is rood en de teven zijn als volgd verdeeld: 3 rode dames en 2 blauwe dames. De vader is onze eigengefokte rode reu: Glaginye Gilly At Kunama "Gilly"

Het is het eerste nestje van de kersverse trotse moeder. "Aysa" en haar  pups zen er na een 1e controle van de dierenarts goed uit. 

30-04-2019 Na een aantal critische dagen van 8 keer per dag voeden lijkt het erop dat de kleine meid nu ierdere dag een paar gram per dag bijkomt. Mama Kuna verzorgt haar heel goed alleen het zelf drinken bij Kuna ( ze mist nog erg veel kracht om te tepel vast te houden) gaat zeer moeizaam.
Als wij haar op onze hand leggen en we har aanleggen bij Kuna heeft ze wel de wil om te drinken en omdat ( denken we) ze op gelijke hoogte ligt als de tepel en ze dus geen kracht hoeft te verspillen hebben we het idee dat ze toch kleine beetjes moedermelk binnen krijgt.
Inmiddels heeft deze kleine meid haar naam gekregen: Amazing Blu Grace At Kunama.
De naam "Grace"verwijst naar haar overleden fokker en Amazing dat zal duidelijk zijn. Iedere pup zal in de stamboom naam het woodje "Blu" krijgen. Dit heeft niets met de kleur Blauw te maken maar verwijst naar de vader: Blu-Ray.
Inmiddels hebben de andere pups ook hun (stamboom)namen gekregen:
Teefjes:
Amazing Blu Grace At Kunama
Adorable Blu Lya At Kunama
Reuen:
Awesome Blu Kun By Grace At Kunama
Aaron Blu Lonestar At Kunama
Alluring Blu Ace At Kunama

Alle pups uit dit nestje zijn besproken.
24-04-2019 Het kleinste teefje heeft een zeer moelijke start en sinds ons eerste nestje hebben we eigenlijk nog nooit een pup gehad die op 24 uur van 165 gram naar 90!!!! gram is teruggezakt. Omdat het een klein vechtertje is hebben we besloten om er alles aan te doen om de eerste critische dagen alles proberen te doen wat in onze macht ligt om haar te redden. Met speciale bijvoeding en de melk die we afkolven bij Kuna hopen we de komende dagen vooruitgang te boeken.
23-04-2019 Een kleine mijlpaal vandaag!!!
Ons eerste nestje Australian Stumpy Tail Cattle Dogd zijn geboren. Voor zover wij hebben kunnen nagaan zijn er in heel Europa hiervoor maar 2 nestje geboren ( Polen)van dit speciale en zeer zeldzame ras.
Kuna ( SilverParks Tootuff For Kunama) en Bluray ( SilverParks Yule Be A Blu Ray) zijn trotse puiders van 3 reuen en 2 teven.
Omdat de Australian Stumpy Tail zowel he gen draagt voor "staartlos" als voor "Longtail zijn 1 reutje en 1 teefje gezegend met een staart.
Uiteraard zullen de staarten deel blijgen uitmaklen van de pups en later als volwassen hond. Ook een zogenamde "Longtail" is volledig erkend.
We zijn heel benieuwd hoe dit nestje zich zal gaan ontwikkelen en van horen zeggen zullen oo wij wel degelijk verschil gaan merken in de opgroei/opvoeding van deze pups ten opzichte van de Australian Cattle Dogs.
04-01-2019 Nova, Nola, Nash en Nugget gingen vandaag naar Eersel voor de gehoortest  (Beartest). Ook bij het 14e nest blijft dit altijdspannend. Na een licht roesje werden ze alle 4 gestest en waren we heel blij met de uitslagen.
Alle 4 de rooie Kanjers van Spookz en Jake zijn volledig horend. Nog een dikke week mogen en kunnen we genieten van ze voordat ze naar hun nieuwe baasjes gaan.
De 2 dames gaan niet showen maar zullen actief gaan deelnemen om te beginnen in de gehoorzaamheid en later zal er bekeken worden welke sport ze leuk vinden. Nugget gaat in de toekomst "trailen" en gaat met de bazin ook meedoen aan o.a mudruns, uithoudingsproeven. Kortom een een zeer sportieve toekomst. Nash zal naast een fijn maatje en familiehond ook te zien zijn in de showring. Daarnaast mag hij ,in overleg met het vrouwtje, hopelijk na al zijn testen goed te hebben doorlopen ook een toekomst als dekreu tegemoet zien. 
Het gaat jullie goed en we hebben ook nu weer met de volle 100% genoten van dit geheel rode nestje.
17-11-2018 Vandaag is het laatse nestje van onze "Spookz" (Harmonia Vom Teufelsjoch) geboren.
Vader van dit nestje is de blauwe reu: Highland Mills Catharo of Concordia.
2 Rode reuen en 2 rode teven zijn zonder complicatie geboren.
Moeder Spookz en haar 4 kids doen het prima.
Nu mag "Spookz"met pensioen en hopen we haar nog lang bij ons te hebben.
04-11-2018 Vandaan kregen wij een verschikkelijk bericht vanuit Amerika. Miss Grace Harper van de kennel: SliverParks is overleden.
Miss Harper heeft tot 2000 Australian Cattle Dogs gefokt en is daarna begonnen om zich in the zetten voor de: Australian Stumpy Tail Cattle Dog.
Wij hebben heel veel van Miss Harper geleerd, we zien haar eigenlijk als een soort "mentor". Ze heeft zich altijd ingezet om goede gezonde lijnen te importeren en gezonde pups te fokken.
Wij hebben 2 fantastische honden uit haar kennel: SilverParks Yuele Be A Blu-Ray en SilverParks Tootuff For Kunama.
We gaan de proberen om met deze 2 fantastische honden te fokken om zo het werk van Miss Grace in Europa een heel klein beetje voort te zetten.
Veilige Reis Miss Grace Harper en we hopen dat u een beetje toeziet op "ons"werk.

Marcel, Monique, Bluray en Kuna 
28-04-2017 We wisten allebei dat deze dag ooit zou aanbreken.....
Vanmorgen is onze kruising Border Collie "Kimba" naar de regenboogbrug gegaan. Met 16 jaar en een paar maanden mogen we toch terugkijken op een fantastisch leven van en met haar. Haar super karakter naar mens en dier zullen we nooit vergeten. De Australian Cattle Dogs hebben veel van haar geleerd.
Kimba is nu "samen" met haar zoon Fellow.
Fijne reis Kimba!!!!

25-04-2017

Vandaag gingen we samen met de baasjes van Glorious Moxi At Kunama "Moxi" naar Budel voor een sportkeuring.
De baasjes wilde graag weten hoe zijn heupen, ellebogen en rug eruit zagen.
We zijn heel blij te kunnen vertellen dat Moxi vrij is van Heupdysplasie, Elleboogdysplasie, DISH en Spondylose.
Gefeliciteerd voor de baasjes die nu zeker zijn dat "hun kereltje" niets in de weg staat. 
23-03-2017 Deze avond is de dochter van onze "Spookz": Eyes On Enya's Empire At Kunama "Enya" bevallen van haar eerste nest.
3 blauwe reuen en 1 blauwe teef zagen het levenslicht.
Trotse vader is onze jonge Servische importreu: Alexandar The Great King "Lexus"
Enya blijkt een super moedertje te zijn.
22-03-2017 Vandaag zijn er 6 pups gebopren uit de combinatie: Vanilegio Back In Black X Harmonia Vom Teufels joch.
4 blauwe reuen en 2 teefjes ( rood en blauw).
De geboorte is zonder problemen verlopen en moeder en kids doen het prima.
20-03-2017 Vandaag droevig nieuws van het baasje van: Exel's Empire At Kunama "Bear"
Bear is vandaag plotseling gestorven. Het kan zijn door een ongeluk op de boerderij, het kan zijn een hartaanval, maar echt weten waaraan hij is overleden blijft gissen.
"Bear" is maar 2,5 jaar mogen worden.
Veel sterkte voor de familie van Bear.
Bear was een prachtige rode zoon van: Axel's Empire At Kunama "Axel" Harmonia Vom Teufelsjoch "Spookz"
01-03-2017

 Ook de officiële ED ( Elleboogdysplasie) van onze reu: Alexandar The Great King "Lexus" is binnen.
Zoals verwacht is hij helemaal vrij van: OCD, LPC. LPA en Inc (elleboogaandoeningen)
ED: 0:0

17-01-2017  Vandaag post voor onze: Alexandar The Great King "Lexus". Ook zijn heupen zijn officieel op de foto gezet en beoordeeld door de Raad Van Beheer Op Kynologisch Gebied.
Zijn rug is DISH en Spondylose Vrij!!!
HD: A met een Norbergwaarde van 38
13-01-2017 Vrijdag de 13e is dit jaar voor ons geen ongeluksdag geweest.
We kregen een berichtje uit Duitsland van Mevr. Steeghe van de Kennel: Blue-Dam Australian Cattle Dogs.
Haar teefje: Kioma Blue Laces Outback Maverick "Kioma" is vandaag bevallen van 5 reuen en 2 teefjes ( 1 teefje is overleden bij geboorte).
Trotse Papa is onze: Vanilegio Back In Black "Darco"
11-01-2017 Vandaag met Eyes On Enya's Empire At Kunama "Enya" en Alexandar The Great King "Lexus" naar Someren gegaan om daar het jaarlijks ECVO oogonderzoek te doen.
Zowel Enya als Lexus zijn vrij van alle onderzochten erfelijke oogziektes.
05-01-2017 Ilya Chesa's Kenza At Kunama "Kenza is vandaag geslaagd voor de puppycursus met mooie cijfers.
Kenza is net 5 maanden oud en samen met baasje Daphne zijn ze een goed team. Op naar het volgende diploma!!!
09-12-2016 Vandaag is Baggereng Dance Into The Daro "Jiba" op show geweest in Amsterdam.
In de jeugdklasse reuen ging hij met een Mooie Uitmuntend 2 naar huis.
Jiba is een zoon van onze: Vanilegio Back In Black "Darco".
Wij en Darco zijn heel trots op Jiba en baasje Sylvia
29-11-2016 Na het fantastische nieuws van gisteren was er post voor onze: Eyes On Enya's Empire At Kunama "Enya".
Ook bij Enya hebben we een tijdje geleden officiele foto's laten maken. Niet alleen van de Heupen en de rug, maar ook de ellebogen zijn op de foto gezet.
Ook Enya is DISH en Spondylose Vrij!!!!
De uitslagen van haar Heupen en ellebogen waren ook helemaal super.
HD: A met een Norbergwaarde van 36
ED: 0:0


Doing The Happy Dance!!!!
28-11-2016

Hoe blij en trots kun je als fokker zijn.
Vanmiddag belde het baasje van: Glaginye Gilly At Kunama "Gilly" ons op met fantastisch nieuws.
Gilly is door de Raad van Beheer Op Kynologisch gebied vrij verklaard van HD ( Heupdysplasie). Een tijdje geleden hebben we officiele foto's laten maken van de heupen van Gilly en hebben we tevens rugfoto's laten maken.
We wisten al dat Gilly DISH en Spondylose Vrij was. Nu kwam dan het officiele certificaat en Gilly is HD A met een Norbergwaarde van 40!!!
Deze uitslag is het hoogste ( beste) dat je kun halen op het gebied van Heupscreening.

Korte uitleg over HD uitslagen:
HD A: Vrij
HD B: Lichte Overgang
HD C: Lichte Heupdysplasie
HD D en verder: Heupdysplasie tot ernstige Heupdysplasie.

Tot en HD C mag gefokt worden.

Hoe hoger de Norbergwaarde, hoe dieper de kop van het bovenbeen in de kom van de heup zit. Als de kop diep in de kom zit, dan zit dat vaak goed stevig en is er minder kans op botwoekeringen en andere problemen.

De ED ( Elleboogdysplasie) wordt gedaan zodra Gilly 18 maanden is)
We feliciteren dan ook Judith met dit prachtig resultaat!!!!!

22-11-2016 Vandaag heeft Glorious Moxi At Kunama "Moxi" samen met baasje Erik deelgenomen aan het examen G&G beginners.
Moxi is geslaagd en mag volgend jaar beginnen aan de cursus G&G gevorderden.
Wij zijn natuurlijk super trots op Moxi en zijn baasjes!!!!
06-11-2016 Vanmorgen hebben Glaginye Gilly At Kunama "Gilly" en baasje Judith opgehaald om naar de Internationale Hondenshow in Bleijswijk (NL) te gaan.
Hier maakte Gilly zijn debuut in de showring.
Hij kwam uit in de jeugdklasse reuen en gedroeg zich alsof hij dit al jaren doet. Hij kreeg van de keurmeester mevr. A. Beenen-Sluyters een prachtig keurrapport en werd beloond met een schitterende uitmuntend 2. De reu die uitmuntend 1 werd is de regerend Europees Jeugdkampioen en het is geen schande om achter deze reu te eindigen.
Gilly is een zoon van onze: Vanilegio Back In Black "Darco" en Harmonia Vom Teufelsjoch "Spookz"

Wij zijn heel trots op Gilly en we willen dan ook baasje Judith bedanken dat wij Gilly mogen showen. Wie weet wat voor een toekomst deze jonge reu nog in petto heeft. 
31-10-2016 Halloweennacht is er 1 blauwe reu geboren uit de combinatie: Axel's Empire At Kunama"Axel" X Churinga Bindi True Blue "Bindi"
Het reutje zal de naam: Just Me Juno At Kunama "Juno" kriijgen. Moeder en zoon doen het uitstekend. Bindi is een erg toegewijde moeder.
Rinus en Manuela bedankt dat Axel de vader mocht zijn voor dit nestje.
25-09-2016 Vanmorgen is Marcel samen met een vriend vertrokken richting Frankrijk. Op het vliegveld: Charles De Gaulle stond "Lily" Silverparks My Wish Became Real. Lily is een 3 jarige rode Australian Stumpy Tail Cattle Dog die helaas niet meer bij haar baasjes kon blijven vanwege familie omstandigheden.
Onze "wens" om ook in de toekomst een rode Australian Stumpy Tail Cattle Dog te hebben kwam geheel onverwachts, maar ze is van harte welkom en ook in de roedel is het een super hondje. Bedankt Maude om Lily aan ons toe te vertrouwen. 
01-08-2016 Vandaag zijn er 3 pups geboren uuit de combinatie: Axel's Empire At Kunama "Axel" X Chesa Darina At Kunama "Chessa"
Chessa is moeder geworden van 2 rode dochters en 1 blauwe zoon.
Dit nestje is net iets meer speciaal als de vorige nestjes omdat zowel vader als moeder door ons zelf gefokt zijn.
Voor Chessa is dit haar eerste nestje en ze laat zien dat ze een goede moeder is. Moeder en pups doen het uitstekend.
Rinus en Manuela bedankt voor ons eerste "Kunama X Kunama" nestje.
18/19-06
2016
Dit weekend heeft  een zoon van onze: Vanilegio Back In Black "Darco" zijn showdebut gemaakt.
Op beide dagen werd: Banggereng Dance Into The Darco "Jiba" beste pup van het ras.
Jiba is gefokt bij "Banggereng" in Katwijk.
Wij feliciteren fokker en eigenaar met deze geweldige resultaten!!!
31-05-2016 Vandaag mogen we 2 nieuwe bewoners verwelkomen.
Wij zijn heel blij dat wij de mogelijkheid gekregen hebben om de eerste 2 Australian Stumpy Tail Cattle Dogs vanuit Canada naar Nederland te halen. Ze komen van de bekende kennel "Silverparks" die al jaren dit fantastische ras fokt. We willen dan ook Grace Harper bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.
Ik wil jullie dan ook voorstellen aan:
Silverparks Yule Be A Bly-Ray "Bluray"
Silverparks Tootuff for Kunama "Kuna"
14-05-2016 Van de baasjes van Harvey's Empire At Kunama "Harvey" ontvingen wij het bericht dat "Harvey" getest is op PLL en MDR1
Zowel PLL als MDR1 normaal/vrij !

Wij feliciteren de baasjes met deze super resultaten en zijn blij dat ze hem hebben laten testen!!!
21-03-2016 Vandaag naar Eersel geweest voor de gehoortest ( BEAR-test) van de 4 pups uit het H-Nest.
Het is ook voor ons iedere keer weer spannend, ook al wisten we eigenlijk wel dat het goed zou zitten.
Alle 4 de pups zijn dan ook Beiderzijds Volledig Horend.
Voor de baasjes van: Harvey, Hera, Haley en Lotje.......... om het "horende"om te zetten in "luisteren".

06-02-2016

                                

4 blauwe pups ( 1 reu en 3 teefjes) uit de combinatie:
Axel's Empire At Kunama "Axel" X Hopson's Not Ur Typical Farm Dog "Kimbra"

De bevalling is snel verlopen en moeder en kids maken het goed.
We willlen Manuela en Rinus bedanken voor de goede zorgen en dat "Axel" gebruikt kon worden om deze combinatie mogelijk te maken.
15-12-2015

Ook de volgende officiële uitslagen van de gezondheidsonderzoeken van Gulara Gypsy "Gypsy", Gloria Illuka "Sara" en Gynja Galina "Gynja" zijn PLL DNA vrij - MDR1 DNA vrij.

Wij feliciteren de eigenaren van Gypsy, Sara en Gynja met de geweldige resultaten.
08-12-2015 Vandaag kregen wij fantastisch nieuws van de baasjes van Axel's Empire At Kunama "Axel". Axel is vrij van elleboogdysplasie ( ED) op alle gebieden.
ED: 0:0

Wij feliciteren de eigenaren van Axel met de geweldige resultaten.
31-11-2015

Vandaag hebben wij de officiële uitslagen van de gezondheidsonderzoeken van: Glorious Moxi At Kunama "Moxi" gekregen:

MDR1: Vrij
PLL: Vrij

Wij feliciteren de eigenaren Moxi met de geweldige resultaten.
13-11-2015

Vandaag zijn we met 3 honden naar Budel geweest om foto's te maken van de rug om de afwijkingen: "Spondylose en DISH" uit te sluiten.
We zijn heel blij met de volgende resultaten:

Axel's Empire At Kunama "Axel": Spondylose en DISH vrij
Harmonia Vom Teufelsjoch "Spookz"Spondylose en DISH vrij
Hopson's Not Ur Typical Farm Dog "Kimbra" Spondylose en DISH vrij

10-11-2015

Vandaag hebben wij de officiële uitslagen van de gezondheidsonderzoeken van: Glaginye Gilly At Kunama "Gilly" gekregen:

MDR1: Vrij
PLL: Vrij

Wij feliciteren de eigenaren van Gilly met de geweldige resultaten.

28-10-2015 Alle 7 de pups uit het G-nest zijn beiderzijds horend.
13-09-2015

 Pups ( G-nest) geboren uit de combinatie : Ch. Vanilegio Back In Black "Darco"  X   Ch. Harmonia Vom Teufelsjoch "Spookz".

4 reuen ( 3 rood, 1 blauw) en 3 teven ( 1 rood, 2 blauw).

De bevalling is snel en voorspoedig verlopen en de 7 pups doen het goed.
Ook nu is "Spookz" een fantastische en zorgzame moeder.

06-05-2015

Vandaag hebben wij de officële uitslagen van de gezondheidsonderzoeken van Cee You Ceana At Kunama "Ceana" gekregen:

Heupen: HD B
Ellebogen: ED 0/0 vrij
Spondylose: vrij

Wij feliciteren de eigenaren van Ceana met de geweldige resultaten.

21-04-2015

Vandaag hebben wij de officiële uitslagen van de gezondheidsonderzoeken van: Fortune Fayzah At Kunama "Fayzah" gekregen:

MDR1: Vrij
PLL: Vrij

Wij feliciteren de eigenaren van Fayzah met de geweldige resultaten.

09-04-2015

Vandaag zijn we met de pups naar Eersel geweest voor de gehoortest (BEAR-test).
Alle 7 pups uit het F-nest zijn volledig horend.

Dit is het zesde nest van onze kennel waarvan alle pups volledig horend zijn.

04-04-2015

Vandaag hebben wij de officiële uitslagen van de gezondheidsonderzoeken van: Vanilegio Back In Black "Darco" gekregen:

Ellebogen: ED 0/0 vrij
Spondylose: vrij

Ook met deze resultaten zijn we super blij.

01-04-2015

Vandaag hebben wij de officiële uitslagen van de gezondheidsonderzoeken van: Chesa Darina At Kunama "Chessa" gekregen:

Heupen: HD A, norbergwaarde 40
Ellebogen: ED 0/0 vrij
Spondylose: vrij
ECVO-oogonderzoek: vrij

Wij zijn heel blij met deze fantastische resultaten.

23-03-2015

Vandaag hebben wij de officiële uitslagen van de gezondheidsonderzoeken van: Cee You Ceana At Kunama "Ceana" gekregen:

ECVO-oogonderzoek: vrij
PRA-prcd: Genotype N/N (VRIJ)
MDR1: Normaal (VRIJ)

Wij feliciteren de eigenaren van Ceana met de geweldige resultaten.

22-02-2015

8 blauwe pups ( F-Nest) geboren uit de combinatie: Ch. Vanilegio Back In Black "Darco"   X   Hopson's Not Ur Typical Farm Dog "Kimbra

De bevalling is snel en voorspoedig verlopen, er zijn 4 reutjes en 4 teefjes geboren.
Helaas is er echter 1 reutje vrij kort na zijn geboorte overleden.

"Kimbra" toont zich een toegewijde moeder en de andere pups doen het super.